20 januari 2012

Blå/grå/svart CaliforniaDet var ett tag sedan jag hittade någon California-del till ok pris, men plötsligt händer det! Och den här gången dessutom i en färgkombination som jag inte hade någon del av tidigare så det känns ju extra kul.

Den blå/grå/svarta skålen i modell SEU hittade jag på Tradera - där jag dessutom budat hem en hel del den senaste tiden. Mest fina textilier som ni får se i nästa inlägg...

10 kommentarer:

 1. Färgerna passar nog bra hemma hos dig. Om du är intresserad av min helt mörkblåa med längd 14,5 cm så har du en till om du vill.

  SvaraRadera
 2. Vad kul! Tror jag såg just den där på Tradera. För ganska många år sedan hade jag en californiavas med hänkel i superfint skick, men den gick i kras. Har funderat på att börja samla de vinröda delarna, men inte kommit till skott ännu :)

  SvaraRadera
 3. Jätte fin! Härliga färger.

  SvaraRadera
 4. Så vacker en riktig Porslina skål :) Tror jag har något "sådant här" i någon av mina kartonger men i vinrött om jag minns rätt :) Trevlig helg på dig!

  SvaraRadera
 5. Grattis till fyndet, passar dig perfekt! Ha en härlig lördag,
  hälsningar maria

  SvaraRadera
 6. Vad fin! Just denna kombination har jag heller aldrig sett!

  SvaraRadera
 7. du får allt visa upp var den hamnar sen. med frukt, nötter i? eller tillsammans med de andra delarna? de där textilierna du nämner vill jag gärna se, bring it on!

  SvaraRadera
 8. En av de snyggaste färgkombinationerna, tycker jag! Raffinerat!

  SvaraRadera