5 juni 2012

Loppis i Gustavsberg

I lördags var det alltså loppis i Gustavsberg, och ni må tro att jag var tacksam att den var inomhus! Det var inte jättemycket folk där men jag sålde en hel del ändå så jag är nöjd. Framförallt träffade jag många trevliga människor där!
Målet var såklart att bli av med så mycket som möjligt och inte köpa något, men lite slank med ändå av bara farten.

När jag gick mitt andra varv över loppisen såg jag den här lilla pippifågeln från Upsala-Ekeby (av Hjördis Olfors) på ett bord. Har redan två men när den bara kostade en femma så...


Bordsgrannen sålde en massa fina litografier och jag fastnade lite extra för den här men tänkte från början inte köpa den. Men när den var kvar till slutet och säljaren kom och erbjöd mig den till ett bra pris precis innan stängning kunde jag inte säga nej. Tror att den kommer passa riktigt bra i nästa lägenhet, när jag väl får flytta in.
Har klurat och googlat en hel del över signaturen men kommer inte fram till något resultat, någon läsare som känner igen den?

7 kommentarer:

 1. Känner inte till konstnären, men den var väldigt passande för den stundande nationaldagen och studenten.

  Tjusig!

  SvaraRadera
 2. Hej !
  Ja vilken regnig lördag,Det bara öste ned hela dagen.En hel busslast på 62 personer startade 5.30 från Hudiksvall och målet var Täby bakluckeloppis. När vi kom dit fanns endast en utställare där och han vände snabbt hemåt. Lösningen blev då inomhusloppisen i Gustavsberg och där var trevligt att gå och strosa och beundra och betänka och till slut handla en del.Läser ofta många retrobloggares inlägg som är både underhållande och lärorika Blev glatt överraskad när jag kände igen dig bakom ett av loppisborden.De små vaserna jag köpte av dig står nu i vardagsrummet och är så fina.Lycka till i din nya lägenhet och hälsa H 55.Vilka fina inköp du hann med.
  " Ömse Grejan "

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag är så imponerad att du kände igen mig! Det var jättetrevligt att få en pratstund med dig och kul att du är nöjd med vaserna! :)

   Radera
 3. Hej!
  Jättefin lito, tyvärr vet jag inte alls vem som har gjort den. Den ser ut att kunna passa jättebra in hos dig.
  Ha en härlig helg!
  kram Maria

  SvaraRadera
 4. Ja, skönt att ni stod inomhus. Jag var ute i 6 timmar och hejade på maratonlöparna. Vet tyvärr inget om tavlan.

  SvaraRadera
 5. Själv var jag på party den dagen, så med två helger utan loppis så suger det!
  Om det inte regnar har jag lovat mor att stå med henne på bakluckeloppisen på Rosenhill nästa söndag! Hon röjer fortfarande inför flytten!!!

  SvaraRadera
 6. Vilken snygg litografi! Kommer säkert att passa jättebra i ditt nya boende.
  Vet ej vem som har gjort den tyvärr.
  Måste väl vara jätteskönt att sälja av en del saker inför flytten. Skulle själv behöva göra det, men tar mig aldrig tid att boka något bord. Får väl bli Blocket och Tradera istället så länge.

  SvaraRadera