10 juli 2013

Ett äventyr!

Hoppsan Kerstin, vad händer här då?

Jo, här står jag vid bakluckeloppisen i Täby och får hjälp av fotografen att peta in sladden till mikrofonen under klänningen. Tack Gila som var snabb att föreviga.

De flesta av er har säkert redan sett eller hört talas om att jag, Gila och Prylodesign fick chansen att vara med i Nyhetsmorgon i TV4 och prata om det vi gillar mest - loppisar!
Trots att vi fick mycket tid hann vi knappt med att berätta att vi alltså fått en liten utmaning. Vi fick 500 kr var att fynda för i Täby, och här kommer lite bilder på mina fynd:

En härlig blandning! Retrobadlakan, två längder Pompeja av Märta-Lena Bjerhagen, ett par busvassa solglasögon från 50-talet, en barnmugg från Gustavsberg, en Kylex-kanna med lock från Gullaskruf, en Bo Borgström-vas från Åseda, två koppar från Karlskrona, en fin gammal ljusstake i trä och en kanna med tillhörande vispinsats från Rosti Mepal. Man får mycket för pengarna när man går på loppis!

Och så dagens klipp! Tio koppar med fat med den fina dekoren Rosa från Gustavsberg. Även dessa inom 500-lappen.Själva dagen när vi var med i studion var ett litet äventyr. Vi blev upphämtade i taxi och körda till studion där vi alla tre hamnade på rad i sminket och blev tillfixade.


Sen upp till sommarstudion på taket där de redan förberett och packat upp våra saker. Snabbt på plats under nyhetssändingen, och så nedräkning till livesändning...

Hur det gick? Ja, det kan ni se här!

Och äventyret är inte slut än! Imorgon är jag och Prylodesign tillbaka i rutan igen!

14 kommentarer:

 1. Kommer sitta bänkad! Ni kommer att glänsa! Kram och lycka till! Vi ses nästa vecka!

  SvaraRadera
 2. Lycka till i morgon, så spännande. Fina saker som du har fyndat.

  SvaraRadera
 3. Fina fynd! Och vilken rolig grej att vara med om! :)

  SvaraRadera
 4. Jag kommer att bänka mig... det var då själve att ni ska vara med i tv SÅ tidigt på morgonen, tänk på oss som har semester....undertecknat vän av ordning=)
  Härligt att se att ni gör reklam för loppis..ar
  Du...det sas ju i inslaget att ni fotade för lite på loppis..det tar sig..Gila mer sånt=)

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att det var en riktig fynddag för det verkligen fynd som du/ni gjorde men vad synd att ni inte fick fördjupa er mer och visat det fina. En kvart till med er borde dom har bjudit på!

  SvaraRadera
 6. Jäklar i min låda....Carl Arne Breger fick tv tid=) nu kommer varenda kotte leta efter en Breger i gömmorna..så gott folk kolla vad ni har i källaren man vet aldrig och lasta bilen full och dra på bakluckeloppis...både ni och vi kommer att bli nöjda.
  Vem var det som sa att orange var en ful färg...ni skulle ju kunna ha en en timme retro i tv...fixa inbjudan till Li Pamp och fronta loppisvärlden.
  Bra jobbat tjejer ni skötte er utmärkt!
  Och ett gott råd till allmänheten...släng inget utan googla eller fråga någon bloggare....det kanske inte är något värdefullt men väl värt att spara på för vissa=)
  Okej då...jag erkänner att jag skriver under på det.

  SvaraRadera
 7. Ni var jätte bra! Kul att se er och alla fina fynd! :)
  Lena

  SvaraRadera
 8. Härligt inslag! är så svag för plast och plåt. Ni var jätte duktiga. Så klart ska det blir kul att se nästa del. Kommer det fler inslag efter det?

  SvaraRadera
 9. Vilken trevlig blogg du har. Man blir ju helt vimmelkantig av alla fina bilder och alla fina fynd du gör :)

  SvaraRadera
 10. Jag är lite nyfiken på hur man kan se att ett par solglasögon är från 50-talet? Om de inte är märkta menar jag. Tycker man ofta ser liknande modeller, men känns svårt att veta ifall det är "nytt" från typ 80-talet eller äkta 50-tal...

  SvaraRadera
 11. Hej! Jag vill köpa Rosa servisen av dig. Maila mig på s11624 [at] mac . com

  SvaraRadera