17 maj 2011

California SPCHar kommit över ännu ett ytterfoder (det har blivit en liten samling den senaste tiden) och det här är nog det med den läckraste formen. Det tillhör serien California från Rörstrand, formgiven av Carl-Harry Stålhane. En serie som jag faktiskt samlar på, men egentligen i helt fel färger. Men hur skulle jag kunna låta bli? Krukan med modellbeteckning SPC finns i två storlekar och jag tror att det här är den största, den känns i alla fall väldigt maffig.

Så nu måste jag hitta den perfekta platsen åt den här skapelsen, för en sånhär snygging måste få stå framme och visa upp sig!

9 kommentarer:

 1. Supersnygg! Nästan så att man inte vill ha något i den eftersom man vill kunna se det röda också. Jag gillar verkligen färgkombinationen!

  SvaraRadera
 2. Håller helt med LOPPISTAN! Grattis!

  SvaraRadera
 3. Helt ljuvlig - har inte sett nån sån... men skulle jag se nån måste den följa med hem.

  SvaraRadera
 4. Jag har bara sett en sådan på loppis, och då trodde jag att det var en ishink. Den får du ha på en hedersplats! Jag skall hålla utkik efter en grön/svart åt dig.

  SvaraRadera
 5. Oj du är verkligen bra på att göra fynd. Jag gillar färgkonstellationen grått/vinrött!

  SvaraRadera
 6. Jag följde auktionen och hade egentligen tänkt bjuda, men den drog iväg lite för mycket för mig. Jag vill ju egentligen ha en med motsatt färgschema - grå inuti och röd utanpå. Fast det kanske inte finns?

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt snygg! Jag gillar verkligen formen på kanten.

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Jag håller på med en tidningsartikel där jag skulle vilja ha med din blogg. Skulle du kunna ringa (08-7282331, det går bra på kvällarna också) eller mejla mig viveca.carlsson@formapg.se så kan jag förklara mer.
  Hälsningar,
  Viveca
  red chef på Hus & Hem

  SvaraRadera
 9. Mycket snyggt! Ytterfodren ser man inte så ofta! Jag har samma problem som dig, vill ha en viss färgkombination, men hittar alltid delar i de andra som jag givetvis inte kan låta stå kvar ;-)

  SvaraRadera