2 maj 2011

Fynden från Megaloppisen i Solnahallen

Igår mötte jag upp en härligt solbrun och nysemestrad Gila för en tur på Megaloppisen i Solnahallen. Tyckte inte att utbudet var riktigt lika bra som i höstas, men lite smått och gott hittar man alltid.


Det första jag såg när jag klev in i stora hallen var den här brickan från Ira Denmark, formgiven av Anita Wangel. Lite roligt med tanke på att jag tidigare i veckan fyndat en likadan burk (och en burk till) på Myrorna. Efter en kortare förhandling blev jag nöjd med priset på bickan och slog till.


Nästa köp blev ännu en stor och fin kruka från Bo Fajans i skön lila glasyr. Den här serien heter Kolonn och den kommer passa perfekt i mitt sovrum (där jag bland annat har min Scherzo-samling). Så nu ska jag bara leta efter ett par fina fat till mina två Bo Fajans-krukor.

Och på allra sista svängen, precis innan vi skulle gå, fick Gila syn på det söta lilla danska teakbordet. När inte hon ville ha det så slog jag till, en hundring var det väl värt och med lite kärlek och teakolja kommer det bli som nytt. Har sökt lite utifrån etikett och märkning men hittar tyvärr ingen vettig information så om någon av er läsare kan göra mig lite klokare i vad det är jag köpt så blir jag väldigt glad! Jag vet i alla fall att det kommer bli så fint med en liten duk och en av Kobra-telefonerna på.

11 kommentarer:

 1. Teakbordet för en hundring! Fynd! Snyggt!

  SvaraRadera
 2. Teakbordet är bara så snyggt.

  SvaraRadera
 3. Trevlig dag hör jag! Men den där svarta och silvriga burken har jag aldrig sett tidigare så häftig. Teakbordet jättefint så fint formad vid benen. Bra pris dessutom! Krukan är vacker!

  SvaraRadera
 4. Teakbordet var fint, men det skall vara tre som ett satsbord från början. Men det funkar bra som bara ett: http://www.skonahem.com/inredning/trender/vardad-alskad-teak/ (scrolla ned lite)

  SvaraRadera
 5. Jag är mest avis på blomkrukan men bordet är inte dåligt det heller...Grattis!

  SvaraRadera
 6. teakbordet var ju ett riktigt klipp!

  SvaraRadera
 7. Fina fynd! Och mer Bo Fajans, kul!

  SvaraRadera
 8. Vilka fina fynd! Vilken tur du hade!

  SvaraRadera
 9. eli - ja, det kunde jag bara inte lämna kvar!

  Randiga Tråden - kan bara hålla med! :)

  Maria - tack, tack och tack! :)

  form55 - jo, misstänkte det när jag stod och tittade på bordet men till det priset kändes det helt ok ändå. Kul med länken, tack!

  e-loppis - ja, det är något särskilt med gamla blomkrukor. :)

  loppisfia - tack!

  Anette - ja, eller hur! :) Gillar verkligen Bo Fajans.

  Ulrika - ja, tack! :)

  SvaraRadera
 10. Nogle virkelig lækre fund du har gjort dig. Jeg er selv helt skudt i det smukke bord.

  Fedt link fra form55

  SvaraRadera
 11. Line - tack, vad roligt att du gillar det! :)

  SvaraRadera