12 april 2012

Ett litet paket från Danmark


Förra veckan fick jag ett mail från Gitte som ville göra ett litet byte - ett byte som jag inte kunde tacka nej till! Och idag damp det fina lilla paketet ner i lådan, omslaget i finaste retropapper.
I paketet låg en korkskruv och en kapsylöppnare med läckra handtag som är rutmönstrade på ena sidan och i trä på andra sidan. Passar perfekt till de övriga besticken jag samlat på mig med rutmönstrade skaft.

Och den lilla duken med fåglar är helt underbar! En oväntad och mycket trevlig bonus som Gitte smugit med i paketet. Stort tack Gitte, jag hoppas att du blir lika nöjd med ditt paket!

11 kommentarer:

 1. WoW - Nu är jag avundsjuk! Dax att visa allt du har!!!

  SvaraRadera
 2. Åh, den duken har jag också! Den ligger framme på ett litet bord i vardagsrummet just nu. Och omslagspapperet var ju underbart!

  SvaraRadera
 3. Jättefint paket och också innehållet. Om jag minns rätt så har jag haft en sådan duk fast i andra färger som jag sålt.

  SvaraRadera
 4. De var läckra med teak på baksidan! Håller med Erica att du allt får visa alla delar du har nu! :)

  SvaraRadera
 5. Ja, några har du ju inte fått ännu heller, jag har en liten hög med bl.a. teskedar som jag sparat till dig.

  SvaraRadera
 6. Det är baa att hålla med dom som talat. Jättefina prylar och det är ju knappt så man vågar öppna ett så fint paket som detta. :)

  SvaraRadera
 7. Åh, vad härligt och så bra att kunna göra byte och dessutom bonus. Nu är vi hemma igen och till min förtvivlan är min 14 år gamla hotmail kapad och jag nekas åtkomst. Den adress jag använder nu är cinnajohansson@gmail.com Vi kan väl höras om mitt vasköp så jag får göra rätt för mig!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har mailat dig Cinna! Mina mail har dock en tendens att hamna i skräpposten, så håll utkik där!

   Radera
 8. jag vill också få paket! vad avis man blir.

  SvaraRadera
 9. Tack alla! :) Jag ska se till att visa hela samlingen innan den packas ner i flyttlådor. :)

  SvaraRadera