18 april 2012

Snyggaste stringsekretären

Det har varit tyst här på bloggen ett tag av den enkla anledningen att jag har haft väldigt mycket att göra. Det har sålts lägenhet och köpts lägenhet och förbereds för flytt för fullt. Men innan jag packar ner allt så har jag några godbitar att visa. Som den här snygga stringsekretären till exempel!


Hittade den på Blocket tillsammans med en byrå, hade dessutom den stora turen att säljaren kunde köra hem dem till mig samma dag. (Mitt i allt stök när lägenheten skulle förberedas inför fotografering och visning.) Den här sekretären är så smäcker och nätt och dessutom väldigt snygg - och tack och lov så vet jag precis var den ska stå i nya lyan!

I en annan Blocket-annons med två likadana sekretärer (fast väldigt mycket dyrare) står det att den kommer från Ikea, heter Bang och tillverkades på 50-talet. Någon som vet mer om detta?

20 kommentarer:

 1. Den var en riktig höjdare måste jag än en gång säga! Du har attans tur med Blocket-annonser, själv hittar jag aldrig en enda pryl som inte är sålt eller finns i Korpilombolo och väger 3 ton...

  SvaraRadera
 2. haha, korpilombolo. ja, dit tar man sig inte på en eftermiddag precis! väldigt snygg sekretär, vi hoppas på att få se bilder från dess nya placering i den nya lyan snart!

  SvaraRadera
 3. Riktigt snygg och sjukt praktiskt! Älskar benen och den lilla hyllan där under :)

  Längtar tills du ska visa oss bilder från ditt nya hem! :)

  SvaraRadera
 4. Så snygg! Och grattis till både försäljning och köp. Det blir spännande att se alla fina retrodetaljer i ett nytt hem!

  SvaraRadera
 5. Så kul, en sån här har jag också! Tyvärr är den utlånad eftersom vår lilla lägenhet är så trång att inte ens den här smäckra lilla saken får plats...

  SvaraRadera
 6. Den är jättesnygg! Vad kul med flytt (men jobbigt!) Det ska bli kul att se bilder från din nya lya sedan :)

  SvaraRadera
 7. GRYMT snygg! Det är precis en sån som jag är på jakt efter till min pysselhörna! Va bra, nu vet jag att det finns iallfall, så ska hålla korpgluggarna öppna! :D

  SvaraRadera
 8. Vilken fin möbel!
  String-benen gör att den känns luftig och mer lättplacerad,,,och så fyller den en funktion!
  Lycka till med flytten :)

  SvaraRadera
 9. Shit va snygg! Sån vill jag också ha, men har inte råd med de som finns på Blocket just nu..
  Lycka till med flytt!

  SvaraRadera
 10. Ruskigt snygg! Spännande med ny lya!

  SvaraRadera
 11. Håller med ovanstående talare: Läcker! Väntar med spänning på foton från nya place:et!

  Beträffande mailet; Varken i inkorgen eller skräpmailen. Riktigt skumt! Jag har väl någon epa-version av mailkonto, för visst ska det heta hotmale.com?? =) Skämt åsido, underligt är det...

  SvaraRadera
 12. Snygg, vad avundsjuk jag blir! Lycka till med flytten o nya lägenheten.

  SvaraRadera
 13. Du och Blocket är grymt bra vänner !! ;-)

  SvaraRadera
 14. Men så fin! Du lyckas verkligen med din inköp! Grattis! Lycka till med flytten och din nya lya!

  SvaraRadera
 15. Oj, så fint, missade det här inlägget från dig. Vilket fynd själv hittar jag inget på Blocket men är ju ingen flitig besökare heller :) Tack för igår!

  SvaraRadera
 16. Denna finns med i min IKEA-katalog från 1959 och heter mycket riktigt Bang. Den gjordes i teak med svart string och kostade då 105 kr. Eller i mahogny med vit string och priset var då 98 kr.

  SvaraRadera