5 april 2012

Lite påskpynt i alla fall


Mitt emellan lägenhetsfotografering och visning så känns det lite dumt att släpa fram en massa påskpynt. Men lite påskstämning vill man ju ändå få så jag har ställt fram ett par saker i köket. På det lilla avställningsbordet står två trevliga stringtuppar, den ena fyndad för 15 kr på Loppisgallerian i Sundbyberg och den andra för 5 kr på Myrorna. De två små gula fåglarna hittade jag i Karlskrona för länge sedan, har ingen aning om deras ursprung - någon som känner igen dem?

På köksbordet har jag lagt fram den söta duken jag hittade på min senaste tur till Karlskrona. Blomkrukorna har bytts ut till gula varianter, de två likadana kommer från Upsala-Ekeby och den lilla eventuellt från Steninge. I fönstret står även en liten stringtupp, eventuellt från Ystad Metall, och en lockask från Rörstrand.Och precis lagom till påsk fick jag hem de här snygga äggkopparna som jag budat hem från Tradera. De tillhör serien Lotte från Figgjo Flint och min samling Lotte växer sakta men säkert. Ska försöka fota alla mina delar någon gång framöver.

Önskar alla läsare en riktigt Glad Påsk!

15 kommentarer:

 1. Glad påsk på dig!

  Dina string-tuppar var ju rena fyndet å
  påskduken passar så väl in. :)

  SvaraRadera
 2. Som vanligt högklassigt inrett!

  Glad påsk!

  SvaraRadera
 3. Glad Påsk på dig! Gillar din stil väldigt mycket! Vi dras lite åt samma håll! Din fina duk är lite längre än den jag har. Men visst 17 är den fin! Vart ska du flytta? Fin kisse glömde jag säga i förra inlägget!

  SvaraRadera
 4. lite påskstämning fick du iallafall till! synd att du inte skulle flytta till malmö så att jag fick en loppiskompis!

  SvaraRadera
 5. Glad påsk!

  önskar herr och fru Ljunggren /Retroprylar

  SvaraRadera
 6. Åh, duken är så fin, och extra fin på den bordsskivan!

  SvaraRadera
 7. Vad mycket fint!
  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 8. Glad påsk! Många fina grejer, men duken var något extra!

  SvaraRadera
 9. GLAD PÅSK!!!!
  Vad har du för dig imorgon? Vill du ha fikabesök?

  SvaraRadera
 10. Mina favoriter bland dina fina saker brev den vackra duken som passar så bra på ditt bord, och dom fina äggkopparna! Glad påsk på dej!

  SvaraRadera
 11. Duken och äggkopparna superfina. Särskilt äggkopparna som man har svårt att ta blicken från. Hoppas påsken varit fin!

  SvaraRadera
 12. Hoppas påsken var toppen och att försäljningen av bostaden går bra! Ses snart!

  SvaraRadera