7 november 2012

Californias Rolls-Royce


Nu är den äntligen min, den största och pampigaste delen i California-serien! Skålen har modellbeteckningen SEH och den är så stor och läcker så jag vet knappt vad jag ska skriva...

Är ännu lyckligare över att jag hittade den i min absoluta färgkombination, svart och turkos är så fint ihop!

16 kommentarer:

 1. WOW! Vilken underbar skål! Har aldrig sett någon i denna fantastiska färg. Gratulerar till köpet och njuut....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är faktiskt helt underbar! Skulle nog kunna tänka mig en i den grön/svarta färgkombinationen också. ;)

   Radera
 2. Vad fin Linda- glad för din skull! Hur fick du tag i den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Hittade den på Tradera till slut, tack och lov stod det ingenting om California i annonsen utan bara "fin skål från Rörstrand" så det blev inte så galet dyr...

   Radera
 3. Grattis Linda! Glad för din skull.
  Känner igen känslan efter att ha hittat "just det där" som man sökt och letat efter ett tag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, missade en på Tradera för drygt ett år sedan på grund av att jag satt på konferens med jobbet och inte kunde buda i slutminuten så det var riktigt skönt att få tag på en till slut!

   Radera
 4. Härligt att den fick bo hos någon som verkligen uppskattar den! Nu börjar det väl vara dags för en gruppbild på alla dina svart/turkosa delar? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, får jag lägga till de svart/gröna också så kan det bli en fin gruppbild. :) Ska bara flytta runt sakerna här hemma lite så de hamnar på en riktigt bra plats först.

   Radera
 5. Grattis, vad roligt :) Håller med om att en "gruppbild" vore kul nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, det får jag se till att ordna! :)

   Radera
 6. Vad roligt!! De är absolut den snyggaste färgställningen. Kul att du har hittat. Håller med Anna, vi behöver en gruppbild.

  SvaraRadera
 7. Va roligt att du äntligen hittade den skålen! Jag undrar också vad du fick ge och vart du hittade den. Självklart måste vi få till en dejt när du kommer till stan! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, äntligen har jag en jag med! Hade nästan glömt hur stor den är sen jag såg den hos dig sist så det var en positiv överraskning när jag fick hem den! :)
   Hittade den på Tradera men det stod som sagt ingenting om California i annonsen så den blev inte helt galet dyr, men inte särskilt billig heller. Men jag är nöjd!

   Radera
 8. Vad härligt det är när efterlängtade saker dyker upp!!! Håller med många andra, nu är det dax för gruppbilder :-D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, planerar att ställa fram California-samlingen i vardagsrumsfönstret så fort jag fått hjälp att borra upp min nya stringhylla och flyttat dit Bo B-vaserna. :) Så så fort det är ordnat kommer en bild på alla delarna!

   Radera