28 december 2012

Pyssligt pussel

Nu i mellandagarna hoppas jag äntligen att jag ska hinna lägga det här fina pusslet av Bjørn Wiinblad. Budade hem det på Tradera tidigare i höst men tiden har inte riktigt räckt till för att sätta mig i lugn och ro med ett pussel.


Pusslet heter passande nog Vinter och är signerat -73. Jag gillar alla fina och roliga detaljer, särskilt de små grisarna(?) i tweed. Så nu håller jag bara tummarna för att alla bitar finns med!

10 kommentarer:

 1. Lycka till ;-D Perfekt vinternöje ruskiga dagar när vinden viner och man inte vill gå ut! Jag fick frågespelet RETRO i julklapp, skall jag ta med det på söndag?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är ju pinsamt dålig på att svara på alla kommentarer här, men jättekul att du tog med spelet i söndags! Det får vi göra om snart! :)

   Radera
 2. Bara asken är ju jättesnygg. Det räcker. Du måste inte lägga pusslet ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hann såklart inte göra det heller, men det vore kul att lägga det någon gång i alla fall. Men tills den dagen kommer så nöjer jag mig med att njuta av asken. :)

   Radera
 3. Åh vilket fint! :D Att köpa pussel på loppis är alltid lite av en chansning :) Minns du Hans Arnold-pusslet som jag köpte i början av året? Fick möjlighet att bygga det när jag var hemma sjuk, tyvärr saknades två delar. Nästa pussel som jag byggde, det med luftballonger, där saknades så många delar att jag inte ens orkade bygga färdigt det. Nu håller jag hur som helst på med ett annat pussel och det känns onekligen lovande. Har byggt ganska precis halva pusslet och än så länge saknas ingen bit. Hoppas, hoppas :D Håller tummarna för oss båda! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas verkligen att det är tredje gången gillt som gäller för dig nu då!!! Jag har inte hunnit provlägga mitt än, men kanske nästa helg..?

   Radera
 4. Åh, baskern med tofs äger;) Gott Nytt År 2013 hoppas på många fina fynd för din del...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, eller hur!! :) Detsamma till dig!

   Radera
 5. Vad kul och fantastiskt fint :)

  SvaraRadera
 6. Håller med, bara asken i sig är supersnygg.
  Gott nytt år!

  SvaraRadera