31 oktober 2011

Loppis och lyxfika i Uppsala

I förrgår åkte jag och Gila norrut för en efterlängtad loppisrunda med Kerstin. Äntligen blev det en tur på Vaksala torg där det fanns hur mycket fint som helst! Sen hann vi med flera ställen till men jag höll hårt i pengarna. Det var först på sista platsen som jag slog till - på det här fina California-kruset i modell SEY. I helt rätt färger och i en storlek jag inte hade sen tidigare. (Det är den mindre som är ny.)

Dagen avslutades med underbar fika hos Kerstin, hembakade bullar och fem sorters kakor med handbryggt kaffe. Slå ihop det med trevligt sällskap, en skön retrofåtölj att sitta i och en härlig rya att gosa ner fötterna i så förstår ni att jag aldrig ville åka därifrån. Tack Kerstin för en härlig dag!

6 kommentarer:

 1. Krusen passade bra ihop! Som jag skrev på PES så bör de finnas med blå utsida och svart insida också.

  SvaraRadera
 2. låter jättemysigt! Fyndet var inte heller dumt!

  SvaraRadera
 3. då blir det ut att leta efter krus i blått med svart insida som form55 skriver! :P
  det låter som ni hade det finfint i uppsala, jag gillar verkligen uppsala men nu har jag inte vägarna förbi så ofta längre. en av mina goda vänner bodde där innan.

  SvaraRadera
 4. Det är alltid så bra att avsluta loppisrundan på Söders gammalt & nytt! Vilken tur att du inte gick tomhänt från rundan!

  SvaraRadera
 5. Det låter verkligen mysigt! Jag håller oxå hårt i pengarna nu för tiden, mestadels för att jag har upptäckt hur otroligt mycket loppisfynd jag har hemma! ;)

  SvaraRadera
 6. Grattis till en läcker samling California i turkos-svart!
  Christina

  SvaraRadera