24 januari 2012

Bra att ha från Designhörnan

Har besökt Designhörna i Södertälje ett par gånger och brukar alltid hitta något kul där. Nu har det varit 33% rabatt på allt i butiken hela januari och jag vet inte hur många gånger jag tänkt att jag skulle åka dit men det har aldrig blivit av. Men i fredags - äntligen! Och det var en bra dag för Roger som har butiken hade precis fyllt på med en del nytt. Jag fick med mig en liten kisse och två burkar till min Reda-hylla.

Kissekatten är inte bara söt, den är praktisk också eftersom den håller koll på alla mina ringar. Katten kommer från Goebel och är i jättefint skick trots att den säkert har en hel del år på nacken.


Med de två nya burkarna med lock till Reda-hyllan börjar det hända saker! Nu saknas bara en stor och en mellanstor och dessa skulle jag helst ha med handtag. Vi får väl se hur lång tid det tar innan de dyker upp...

12 kommentarer:

 1. Hej igen;) Designhörna har jag missat, måste besökas ser jag...

  SvaraRadera
 2. hej,

  love the cat, i have the same. it's made in the 50's for saltpretzels :) great find!

  merle

  SvaraRadera
 3. Kul att Redahyllan börjar bli full. Nog är det roligare att fylla på med burkar efter hand än att köpa en komplett och färdig - för dyra pengar.

  SvaraRadera
 4. Oh vad fin den är, din Reda-hylla! Och söt katt! :)

  SvaraRadera
 5. Jag ska hålla koll på reda-grejer till dig. Ser sådana lite då och då.

  SvaraRadera
 6. Jag tror att de mellanstora bara finns som burkar med lock. Jag har alltid undrat vad de var tänkta till för användning. Har du någon tanke därom? Visserligen kan man väl ha vadsomhelst i dem.

  SvaraRadera
 7. Kul att få komplettera Reda-hyllan. Kissen är supersöt :)

  SvaraRadera
 8. Tack alla för era fina kommentarer!

  Merle, Gisbert & Hannelore - for saltpretzels? I think it's way to cute for that! ;) But nice to know that it's from the 50's!

  Maria på tid och rum - tack! :)

  Moster Mjölgumpa - så kan det kanske vara... Har sett de mellanstora som skeppor men bara i plast. Om de största var tänkta till mjöl, socker, havregryn och annat som man har mycket av och de små till kryddor så kanske de mellanstora är för... kakao, vaniljsocker, bakpulver?

  SvaraRadera
 9. Cool katt! Måste komma iväg till Södertälje någon gång!!

  SvaraRadera
 10. Roligt att du sparar ihop till reda hyllan. Ett rejält tillskott blev det ju nu. Hoppas du hittar de andra två snart. Själv hade jag nog aldrig tänkt tanken att köpa den bit för bit. Smart tänkt!

  SvaraRadera
 11. såg den del som jag tror skulle passa till din hylla. Den var ganska så stor förmodligen den största i glas för 200kr. Men det kanske är för dyrt?

  SvaraRadera
 12. Hur mycket är det värt att betala för en liknande, komplett hylla? Såg en, men där stod den på höjden (med tre rader på tre liksom). Det saknades en sån förvaringsburk dock. De skulle ha 1300 spänn för den. Jag tyckte det kändes väldigt dyrt, trots att det var himla fin...

  Mvh. Moa

  SvaraRadera