18 januari 2012

Tjusiga BellisDet är något med den här dekoren Bellis som jag bara inte kan motstå, fast den inte alls har "mina" färger. Kanske är det de söta och glada blommorna eller för att jag är patriotisk och gillar att den kommer från Karlskrona. Eller så är det helt enkelt bara för att den är så förbaskat fin!

Så hittar jag någon del till vettigt pris slår jag till direkt! Den här lilla såskannan saknar förvisso sitt lock, men med lite tur kan jag kanske hitta ett sådant någon gång i framtiden. Annars fyller den sin funktion ändå. Så nu har den fått bli en del av min lilla lilla Bellis-samling som utöver den här består av en kopp med fat, en ugnsform och en karott med lock. Det kan vara ganska trevligt att samla sakta men säkert också.

13 kommentarer:

 1. Det är verkligen den i särklass snyggaste servisen från Karlskrona! Underbar!

  SvaraRadera
 2. Bellis är så fin, man blir verkligen glad av de söta blommorna. Önskar att jag också hade något i den serien!

  SvaraRadera
 3. Även jag var inne på Bellis när jag fick min sista: Vadskalljaghatillvardagsporslinskris!!!! Men det bidde Flint :-) Den är dock fortfarande underbar, jag fortsätter att hålla ögonen öppna!

  SvaraRadera
 4. håller med kerstin som kommenterat ovan, bellis är helt klart den snyggaste serien från karlskrona!

  SvaraRadera
 5. Bellis är söt och glad. Ser sällan några i bra skick, men skulle gärna äga en karott eller liknande.

  SvaraRadera
 6. Du kommer säkert att hitta något lock!! Plötsligt så finns det bara där,,,Och jag tittade in i mitt skåp där jag har äldre porslin och visst, där fanns det en Bellis! :)

  SvaraRadera
 7. Den färgglada dekoren är helt i min smak, men jag har inte sprungit på någon del ännu. Jag ska försöka hålla ögonen öppna efter ett lock.

  SvaraRadera
 8. Åh Bellis är underbar! Har nog svårt att låta bli att börja samla jag också om jag hittar delar i serien. Annars ska jag tänka på dig :)

  SvaraRadera
 9. Ja, jag förstår det den är ju så söt.

  SvaraRadera
 10. förstår verkligen varför du gillar den galet mycket! :) den var verkligen sjuuuukt söt! känner omedelbar kärlek för den rosa/turkosa blomman.

  SvaraRadera
 11. Åh så söt! Lovar att hålla ögonen efter ett lock eller andra Bellis-delar! :)

  SvaraRadera
 12. Urgullig! Gillar motivet OCH färgerna! Synd att man inte så ofta har användning för såssnipa som den var tänkt, men den här lilla skönheten pryder ju sin plats oavsett var den står!

  SvaraRadera
 13. Tycker det är en liten del av samlandet som gör att det är extra spännande på loppisar, och så spritter det till i hela kroppen när man hittar nån del av det man samlar på (vare sig det består av en eller 10 delar). Jag vet att jag har ett bellis-fat iallafall, såg det nu när jag gick igenom kartongerna på vinten, jag lägger det tillsammans med de andra pryttlarna till dig! :)

  SvaraRadera