8 januari 2012

Vilken härlig dag!

Ni anar inte vilken rolig dag jag hade igår! Mangania-Erica tog med mig och Prylodesign-Maria på en sväng i loppomobilen och vår loppistur kunde inte ha börjat bättre! Vi började på Huvudsta-loppisen som överraskade med halva priset på allt! Jag fick med mig allt på bilden ovanför för mindre än 200 kr och det kan man väl inte vara annat än nöjd med. Duken och ljusstakarna ska jag inte behålla själv men övriga delar får ni lite bättre bilder på här:

"Bra att ha" i besticklådan, de här tre såldes som ett set men det var främst godbiten till höger jag ville åt. Den är från NilsJohan, men vilken serie?


Den fina burken med lock kommer från Gefle. Tyvärr har den ett litet nagg längst ner, som ni ser på första bilden, men jag ska ändå använda den så det kan jag leva med.

Och så en ny pampig läckerbit till min samling Bo Borgström-vaser från Åseda. Den klart största i samlingen och med mycket snygg form.Sen begav vi oss vidare till Sundbyberg och där blev det ännu mer fynd! Det fina påslakanet hittade jag på Myrorna. Mycket fina färger och mönster och det bästa av allt är att det är helt i nyskick, måste vara oanvänt.
Den lilla gröna, sköna Kylex-lådan med lock hittade jag på Loppisgallerian och de långa vackra skedarna med likadant skaft som mina vickningsgafflar fick jag av snälla Erica!


Dagen avslutades med en otroligt god middag hos Erica (serverat på vackraste porslinet, som sig bör hos en retrobloggare) och det blev en lång kväll fylld med intressanta samtal och mycket skratt.

19 kommentarer:

 1. Låter så härligt:)

  SvaraRadera
 2. Åsedavasen satt som en smäck bland de andra! Jag hittade två sådana Nilsjohangafflar i helgen. Vet inget om serien tyvärr.

  SvaraRadera
 3. Va roligt ni verkar ha det! Jag blir lite avis på att ni bor så att ni kan fara på flera loppisar på en dag. Här är man ganska ensam med få loppisar (åtminstone under vintertid) Fina saker du fick tag i.

  SvaraRadera
 4. Jag har ju redan sett alla dina fina fynd :) Tack för en jättetrevlig dag och kväll!

  SvaraRadera
 5. Välkommen åter, fina fynd väntar på oss i framtiden!

  SvaraRadera
 6. Åh vad fina fynd och åh vad det låter som att ni hade det mysigt! Jag känner ett behov av att bjuda in mig själv nästa gång ;) Påslakanet skapade ha-begär, det var helt sjukt fint! :)

  SvaraRadera
 7. åh, så många fina fynd! gillade verkligen bo borgström-vasen och tyget med rosor.. och den gröna speceriburken i glas! många fina fynd, som sagt..

  SvaraRadera
 8. Wow, vilken dag! Lider själv av svår loppisabstinens eftersom jag prioriterat annat på sistone. Gefleburken har jag också, den är rolig med alla detaljerna. Halva priset i Huvudsta fortfarande?

  SvaraRadera
 9. Oj, vilka fina fynd! Vilken tur att hitta ett sånt fint påslakan som inte är slitet. Det är svårt tycker jag, som alltid letar efter pastellrandiga 60-talslakan. Och burken med fiskarna är superfin! Toppen att servera sill ur, och kunna ställa direkt in i kylen igen med lock på. Röda ljusstakarna går inte heller av för hackor! Jag har haft mina tre udda på köksbordet ända sedan jul. De får packas ned till helgen, men de lyser verkligen upp.

  SvaraRadera
 10. Så roligt ni verkar ha haft det, grymt! :) ..och fina fynd med.

  SvaraRadera
 11. Gott Nytt ÅR från mig, önskar dig många nya roliga fynd under året som kommer;) vilken härlig dag ni hade, längtar efter att göra några riktiga raider här i Stockholm.

  SvaraRadera
 12. Åhh så mycket fint och så gärna jag hade varit med om jag hade kunnat.

  SvaraRadera
 13. Jag har en likadan gaffel i orginalkartong, lägger upp några bilder på bloggen så får du se:)

  SvaraRadera
 14. Vas-samlingen kan man ju titta på hur länge som helst! Underbar! Lustigt att du hellre haft en vit gungstol - jag hade hellre haft en svart, med en filt av mormorsrutor på.

  SvaraRadera
 15. Härligt! Jag har också den Gefleburken, den är finfin!

  SvaraRadera
 16. Blev allt lite avis på de rutiga skedarna, visste inte att det fanns, bara vickningsgafflarna som vi båda samlar på. De är så snygga & praktiska!

  SvaraRadera