16 september 2012

Kolorita och julblossVilken helg det har varit! Roliga loppisar, vackert väder och gott om tid att umgås med fina vänner.
Igår besökte jag en bakluckeloppis vid Happy Homes i Kungens Kurva, liten men rolig. Dagens kap var de här fina kaffekopparna med fat och assietter från Rörstrand. Assietterna är märkta Kolorita men kopparna är bara märkta Rörstrand. Kopparna är så söta med sin delikata reliefdekor med linneor. Och inte blev det sämre av att jag fick hela setet för 50 kr.
Den här fina lilla plåtasken från Örebro Bleckemballagefabrik kunde jag inte lämna kvar. Den är i så fint skick och jag har inte så mycket retrojulsaker som jag tycker om. Några julbloss fanns det inte kvar i den, men för de 20 kr den kostade fick jag även med ett antal rullar syråd och ett par nålar. Men nu till jul så får den nog agera förvaring till tändstickor istället.

Är ni sugna på att testa bakluckeloppisen i Kungens Kurva så kör de även nästa lördag kl 11-15.

6 kommentarer:

 1. Både kopparna och plåtasken var fina!

  Kul att se dig idag. Hann inte gå runt själv förutom till de närmsta borden tyvärr. Men det var superkul att stå där och sälja :)

  SvaraRadera
 2. Söta koppar men i minsta laget för denna kaffepimplerska - här krävs baljor!

  SvaraRadera
 3. Trevliga fynd! Jättefin dekor och härlig färg.
  Asken kommer säkert att bli toppen till att ha tändstickor i.

  SvaraRadera
 4. Söta koppar, plåtasken underbar.

  SvaraRadera
 5. Toppen bra pris. Grattis till fina fynd. Den lilla plåtasken tycker jag är galet söt.

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Min mamma har likadana koppar och jag har letat länge efter sådana att ge till henne i present. Om du skulle vara intresserad så skulle jag bli otroligt lycklig om jag kunde få köpa ett par koppar (eller alla om du inte använder dem) av dig. Du får själv säga vilket pris. Om det är intressant så maila mig gärna på Tove.lundell@gmal.com

  Jag bor i Stockholm så jag kan hämta dem om du inte vill skicka.

  Med vänlig hälsning,
  Tove Lundell

  SvaraRadera