21 november 2011

Förra veckans enda lilla fynd

Ett litet fynd fick jag alltså med mig från Nilssons loppis i Södertälje i fredags, förra veckans enda. Svårt att fota i dåligt ljus men det är en flaska i buteljgrönt glas från Holmegaard. Inget jag gått och längtat efter men för 40 kr kunde jag inte låta bli. Och behåller jag den inte själv så vet jag nog var den skulle passa bra.
Ni som läser här är säkert lika loppisgalna som jag och vet hur det blir när man inte loppat på länge. Man tar den där första loppisrundan och hittar ingenting, ingenting och sen... något väldigt prisvärt som man kanske vill ha. Och ja, då går det som det går.

Idag gick det lite bättre, då hittade jag något jag verkligen ville ha! Som jag får visa en annan gång, när jag förhoppningsvis kunnat få chansen att fota i dagsljus. Och då blir det även bilderna på mitt första auktionsköp som jag lovade er för länge sen...

7 kommentarer:

 1. så då kanske holmegaardflaskan får ett nytt hem? fin var den i alla fall, även om inte just buteljgrönt är min kopp te. :)

  SvaraRadera
 2. Grattis! De genomskinliga är väl lite äldre än de jag har? Tror inte att det finns kulor i dessa färger heller, men den är ju fin som den är.

  SvaraRadera
 3. Wow vilket fint fynd! kul att jag hittade till din blogg! Jag är också grymt intresserad av samma som du. Hälsningar maria

  SvaraRadera
 4. Ha, ha, jag känner igen den där loppisabstinensen! Man bar måste ha nåt med sig hem...Men sen vad det blir är ju en annan historia.

  SvaraRadera
 5. Fin Holmegaard till kanonpris!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker det var ett riktigt "stort" fynd :) Usch, så avundsjuk jag blir men naturligtvis glad för din skull :)

  SvaraRadera
 7. Ja fy, loppisabstinens kan vara jobbigt. Ser fram mot bilder på ditt auktionsfynd och det senaste inköpet förstås!

  SvaraRadera