25 december 2011

Vad vore julen utan ljus?
Hoppas att ni alla hade en härlig julafton igår och att ni nu kan njuta av det stilla lugnet som brukar lägga sig över juldagen. Mörkret har sedan länge lagt sig utanför och all den fina julbelysningen är tänd. Jag sitter under en filt i soffan, dricker lite kaffe och försöker välja film till kvällen. Hur ofta kan man unna sig lyxen att bara ta det lugnt och göra vad man vill?
Det enda man saknar nu är en loppis eller två som kör mellandagsrea imorgon...

8 kommentarer:

 1. ja, visst är det skönt att ta det lite lugnt! Om du jobbar på tisdag är det en loppis i Södertälje som säljer allt till halva priset.

  SvaraRadera
 2. Fint ljus i julnatten! Loppisarna är nog tyvärr stängda imorgon. Men jag tänkte nog slinka ut i Sumpan nån lunch nästa vecka för att spana efter fynd.

  SvaraRadera
 3. Jag gör precis detsamma som du. Tänt en brasa, sitter i soffan, njuter av alla vackra ljus till en god kopp kaffe och skinkstut. Ute tjuter stormen och jag är glad så länge det finns ström.

  SvaraRadera
 4. Stämningsfullt och fint! Hoppas du hittar någon bra film att se!

  SvaraRadera
 5. mysigt inlägg, och fina ljuskällor allihop!

  SvaraRadera
 6. Jättefina och stämningsfulla bilder!

  SvaraRadera
 7. En sväng på Sumpans Loppisar hägrar för morgondagen, kanske något mer om suget finns! Måste kolla om de är öppna annars blir det bara en sväng till Solna Centrum ror jag :-)

  SvaraRadera
 8. Ja lugnt är det, ljusen glimmar, maten har slunkit ner. Tänkte hinna med en runda på loppis i morgon eller så, är ju ledig till den 2 januari. Blir nog Tulavippan kanske :-)

  SvaraRadera