23 juni 2012

Budat hem lite BorgströmHar man inte tur med loppandet får man trösta sig med Tradera, eller hur? Den senaste tidens loppistorka har lett till att jag utökat min samling vaser av Bo Borgström för Åseda med lite hjälp av Tradera (och tips av Herr Movarp, tack!). Två stora snyggingar har det blivit, en blå och en grön såklart. Underbara färger! Längtar efter att få upp hela samlingen i nya lägenheten, då kommer ni garanterat få se fina bilder!

14 kommentarer:

 1. känner igen det där, tröstar mig också med Tradera alltför ofta när loppisfynden uteblir... men det är ändå alltid lika kul när paketen kommer :-) Det ska bli spännande att se bilder från nya lägenheten!

  SvaraRadera
 2. Ser också fram mot att få se din samling!

  SvaraRadera
 3. Nedräkningen har börjat......snart är du där :-)

  SvaraRadera
 4. Roligt att se din fina samling växa. Ska bli jättetrevligt att se hela din samling och även bilder från ditt nya boende.

  SvaraRadera
 5. Håller med alla föregående "tyckare" ! Jag beundrar din beslutsamhet att hålla sej till två färger! Ingen salig blandning, utan en snygg som kan varieras i oändlighet!
  Glad sommar på dej!
  Mimmi

  SvaraRadera
 6. Tjusiga! Jag har en guldfärgad i butiken (eller ute i köket rättare sagt) just nu. Vet inte vad som flög i mig när jag köpte den, för jag brukar inte dras till dom alls :)

  SvaraRadera
 7. Sjukt snygga! Underbara former måste jag säga.

  Skönt att höra att jag inte är den enda som lider av loppistorka. Fast min torka beror nog på att jag har jobbat så mycket så att jag inte har hunnit med ett enda loppisbesök på jättelänge :( Nåja, snart är det semester. Får hoppas på att det vänder då :)

  SvaraRadera
 8. Tradera är ju toppen när bakluckeloppisarna fortsätter att regna bort. Inte lika många ekonomiska fynd på den sidan på in real life men det stillar ändå begäret :)

  SvaraRadera
 9. Midsommarhelgen var ju katastrof för oss loppisberoende! Jag har också handlat på Tradera. Blåsvarta kryddburkar och Nagelljusmoduler.
  Skall verkligen bli kul att se bilder från din nya lägenhet!

  SvaraRadera
 10. Buda hem är inte det sämsta även om det är roligt att vända och vrida på saker;) Blekinge i sommar????? Ha det gott!

  SvaraRadera
 11. Jag har en liten bambu i grönt du kan få om du vill. Om du inte har den redan vill säga.

  SvaraRadera
 12. Ser fram emot att få se mer! Vilka skönheter! Alltid lika spännande få hem saker från Tradera. Som julafton varje dag något dimper ner!

  SvaraRadera
 13. Tycker den blåturkosa är jättefin!

  SvaraRadera
 14. gillar den gröna, lite annorlunda...ja i alla fall för mig.

  SvaraRadera