19 juli 2012

Smått och gott till hemmetHar varit på en hel del loppisar senaste tiden men utdelningen i fynd har varit dålig. I lördags släpade jag glatt med mig en stor "dramaten" till bakluckeloppisen i Täby och det enda fyndet blev den här hyllremsan för en tia. Söt som socker och gjorde sig bra i garderoberna, men ändå. Det skramlade liksom lite tomt i väskan på hemvägen.


I tisdags blev det en ordentlig loppisrunda med bloggarna form55 och H55 och enda köpet där blev den här söta prickiga förvaringslådan från Alstermo Bruk. Det blir inga babykläder i den här hos mig (som det står på originallappen), det får bli diadem och andra hårprylar istället.

Tack vare en köp- och säljgrupp på Facebook har jag även köpt ett rasande snyggt hyllpapper som ska in i linneskåpet så fort lusten faller på.


Och igår fyndade jag smarta engångslakan, som tydligen är en mer uppskattad "gå bort"-present än blommor och choklad! För mig passar de i alla fall utmärkt till helgens äventyr.

12 kommentarer:

 1. Hyllpappret gillar jag verkligen. Du får lägga upp en bild när du har fixat klart skåpet.
  Engångslakan minns jag att min mamma hade när jag var liten. Men kan inte minnas att jag någonsin sov på dem. En rapport om den känslan ser jag också fram emot :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ska du få en rapport om engångslakanen! ;) När jag bäddade med dem kändes de lite som de där engångsskynkena som brukar ligga på britsen hos läkare, men själva ytan var ändå mjuk och skön. Otippat sköna att sova på faktiskt! Men inte så hållbara, rev sönder lakanet när jag försökte bädda om det runt bäddmadrassen. Men betyget är ändå klart godkänt! :)

   Radera
 2. Hoppashoppashoppas.... att du hittar något riktigt kul!!! Men det krävs mycket tycker jag för att bräcka din blåa tjur nu! Vi väntar på bilder av den på plats i nya lyan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget som riktigt slog tjuren tror jag, men mycket fint ändå! :)

   Radera
 3. Plastbård är kult vi har sånt på hyllorna i vårt kök
  Grattis till fynden

  SvaraRadera
 4. Hyllpapper har jag aldrig hittat på loppis. Men så fint ditt papper är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte jag heller, därför blev jag extra glad när jag fick syn på de här två rullarna! :)

   Radera
 5. Åh,,du är verkligen duktig att hitta matchande detaljer! Ja, jag såg dit köksfönster och du kan det här med att få ihop färger. Nästa loppistur så kommer det nog inte att skramla lika tomt i din "dramaten" ;)
  Tumme upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, men det är inte så svårt att matcha när man i princip bara köper saker i blått, grönt och lila. ;)

   Radera
 6. Åh, exakt en sån där papplåda har jag, men betydligt mer sliten tyvärr, stod i nån garderob med mössor o vantar när jag var liten och har använts till en massa saker sen dess...

  SvaraRadera
  Svar
  1. De är väldigt fina, finns i grått med. Hade aldrig sett just det här mönstret innan jag köpte min, men sen dess har jag sett flera stycken!

   Radera