17 februari 2011

Teak från Digsmed DenmarkÄntligen ett litet fynd! Idag hittade jag det här fina teakfatet med tillhörande nötknäckare hos Stockholms Stadsmission vid Odenplan. Fatet är tydligt märkt Digsmed Denmark och C 1964 undertill och det är i superfint skick. Tyvärr känns det som helt fel tid på året att ställa fram det här fatet med nötter, men det kommer vara ett rent nöje att plocka fram det till nästa jul!

9 kommentarer:

 1. Jag såg en sådan i en antikaffär för något år sedan. Eftersom jag känner ägaren lite grann så skulle jag få bra pris på den - 800 kr. Det blev ingen affär, men han sålde den inom ett par veckor.

  SvaraRadera
 2. Grattis till fint fynd! Och jul blir det ju en gång om året så du kommer får mycket glädje av den!

  SvaraRadera
 3. Supercoolt, det är bra att fynda julgrejerna nu då får du dem kanske till bättre pris. Och det kommer vara extra trevligt att plocka fram julsakerna sen :)

  SvaraRadera
 4. Riktigt stilrent och snyggt! Grattis till fyndet :)

  SvaraRadera
 5. Wow! Vilket underbart nötknäckarfat. Förstår att du blev glad när du hittade det. Du kommer ha den tjusigaste nötknäckarhörnan nästa jul. =)

  SvaraRadera
 6. Antikmässan på Lördag kl. 13 tänkte jag mig...vad säger du Trillivippa, vill du med ?...hittar ingen mail till dig men maila mig om du vill...gilasgrotta@gmail.com

  SvaraRadera
 7. form55 - tack, då vet jag att setet var väl värt de 150kr jag fick betala :)

  Ulrika - tack! Får jag abstinens får jag införa att man ska äta påsknötter. ;)

  Loppistan - ja, har inte orkat bära ner den i källaren till julsakerna än så jag kan tjuvkika på den varje gång jag öppnar köksskåpet.

  Anna - tack!

  Clinen - ja, får utmana alla retrobloggare att visa sina nötknäckarhörnor nästa jul och ser om nån slår mig. ;)

  Gila - låter jättebra! Jag har mailat dig! :)

  SvaraRadera
 8. Fanatstiskt. Hade heller aldrig kunnat motstå den om jag såg den. Super läcker.

  SvaraRadera