4 februari 2011

California SEU

 

Min California-samling har utökats med ännu en del, skålen SEU i turkos/svart (den största av de tre på bilderna). Den här färgkombinationen är helt klart min favorit och den blir ännu snyggare när man lägger till någon grön/svart del.

Nu ställer jag in siktet på några blomkrukor och ljusstakar i samma färger - och så skulle jag såklart gärna vilja ha den snygga fruktskålen SEH som Sandra med bloggen Livet på Sofieberg har också!

5 kommentarer:

 1. Den är så vacker med halva svart.

  SvaraRadera
 2. Vad snyggt det blev att ställa dem i varandra!

  SvaraRadera
 3. Tack till er båda!
  Gillar verkligen de här med det svarta i kontrast till det pigga och glada turkosa/gröna/gula.

  SvaraRadera
 4. Var det du som la det vinnande budet på skålen sen? :) Jag funderar på om min skål är från andrahandssortering, för den på Tradera hade inte den där färgklutten som min har i vänstra hörnet.
  Förresten så hittade jag två Sparaxisskålar, tror det är modellen du har, men de kostade 100;- st så jag köpte inte dem, för jag visste varken om du ville ha fler likadana, eller hur mycket du vill ge för dem. Men om det är intressant så säg till, för jag är säker på att de finns kvar på lördag! :)

  SvaraRadera
 5. Nej det var det faktiskt inte, jag tycker att den blev lite för dyr tyvärr. :( Och jag tror inte att din skål är andrahandssortering, nästan alla California-delar jag sett har små skavanker.
  Tack för tipset om Sparaxis-skålarna, men jag tycker faktiskt att de är väl dyra. Och skålar har jag ju redan så nu är jag mest på jakt efter hänkelvaserna. Men tack i alla fall! :)

  SvaraRadera