1 augusti 2011

Tunt på fyndfronten


Igår spenderade jag min sista semesterdag på loppis, såklart! Hade laddat med min fina tygväska som jag köpt av Dollybird (i läckra tyget Samura av Katsuji Wakisaka för Marimekko) men det hjälpte inte för det var glest mellan fynden på bakluckeloppisen i Täby igår.
Förutom en söt retroklänning så var det bara den här charmiga porslinstavlan från Figgjo Flint som fick följa med mig hem. Det är Turi Gramstad-Oliver som ligger bakom den här snirkliga och detaljerade dekoren, precis som hos fina Grill-serien.

Nu är som sagt semestern slut och det finns tyvärr inte lika mycket tid för loppisar längre. Men i slutet av veckan så åker företaget på kickoff till Malmö och då hoppas jag hinna med ett besök hos Precis en sån i alla fall!

8 kommentarer:

 1. Väskan jättefin. Tavlan är otrolig kul och allt därtill.

  SvaraRadera
 2. Jag skulle lätt ha köpt den tavlan om jag hittat den. Otroligt fint fynd :)

  SvaraRadera
 3. Tavlan var jättefin. Det var väl en värdig avslutning på semestern?!!

  SvaraRadera
 4. Tavlan var ju jättefin! Lite avis är jag allt på att du ska besöka PES ;-)

  SvaraRadera
 5. du får gärna titta in på en kopp kaffe eller te om du kommer ner! jag tycker också att du ska besöka "teddys antik" och "aletorp antik" på norra skolgatan, mina två favoritbutiker här i stan. de ligger ett stenkast från nya citytunnel-stationen "triangeln".

  SvaraRadera
 6. Tavlan var väl värd hela loppisturen, superfin!! Min man och jag har precis planerat att ta en liten minisemester till Danmark nu framåt helgen, så tyvärr kommer inta jag att vara i butiken... synd! Om du kommer lördag eller söndag får du träffa min son eller min svärdotter, ska säga åt dem att ta väl hand om dig!

  SvaraRadera
 7. tavlan va jättefin, gillar när det händer en massa saker i motivet, ungefär som planscherna som hänger i taket hos tandläkaren! :)

  SvaraRadera