10 augusti 2011

Mañana mañana

Idag har jag jobbat hemifrån och därmed sparat in 4 timmar i restid till och från jobbet. Äntligen, tänkte jag, har jag tid att fota allt jag tänkt blogga om, lusläsa alla andras bloggar och svara på alla mail. (Och tvätta, städa, handla mat osv.) Jag började såklart med det roligaste - att läsa alla andras bloggar. Och vips så var det mörkt ute och jag kunde inte ta några bra foton, höll på att missa tvättiden och fick springa in på Ica 10 min innan de skulle stänga.

Så jag får bjuda på den enda bilden jag hann knäppa idag. En bild på fina Vivaldi som ligger och göttar sig i gungstolen från Nässjö Stolfabrik som jag fyndade på min första semesterdag. (Och bakom honom ser ni den vackra kudden som jag köpt av Randiga Tråden.)
Jag har insett att det mest är Vivaldi som synts här i bloggen, fast jag har två katter som jag älskar och fotar precis lika mycket. Men det är alltid Vivaldi som är först fram och undersöker mina loppisfynd och han använder många minst lika flitigt som jag gör. Som den fina gungstolen till exempel, den är hans nya favoritplats. Och jag kan inte göra annat än inspireras av hans sköna mañana mañana-attityd och tänka att jag får fota och blogga imorgon istället...

10 kommentarer:

 1. Det har ju blivit så många retrobloggar nu så det tar hela dagen att läsa dem, nästan.

  Vivaldi är kanske en linsmiss, eller en fotofelix, eller en solkatt...

  SvaraRadera
 2. gud, vilken vacker katt! är det okej om jag stjäl honom? ;)

  SvaraRadera
 3. Det ser härligt ut. Känner igen mig i det där att det tar tid (som man knappt märker) att läsa bloggarna. Det är ju så roligt!
  Jättefin Vivaldi minsann :-) Han njuter av "loppandet" på sitt vis...

  SvaraRadera
 4. Söta Vivaldi, jag har också två katter och den ena röda är som din framme och kollar allt. Som du förstår så sätter hon också lilla hunden på plats. Kul med kudden, stolen är så snygg.

  SvaraRadera
 5. Jag hinner inte heller med, jag brukar kolla på lunchen och sen sitter jag ibland på kvällen när resten av familjen somnat som den nattuggla jag är :-)

  SvaraRadera
 6. Ja du att hinna läsa alla bloggar nu för tiden har blivit mindre lätt ;)
  Tur man har lunchraster!

  Sedan måste jag även säga att -Å vilken vacker bild och katt!

  SvaraRadera
 7. där ligger han och myser, på den fina stolen. och vilken snygg kudde sedan! jag minns när du köpte stolen så kommenterade jag nåt i stil med "en riktigt färgglad kudde i 50x50 cm format ska det vara" typ. :)

  SvaraRadera
 8. Vilken vacker katt du har! Randiga trådens kudde fin till den fina stolen. Jättefin bild.

  SvaraRadera
 9. Vacker katt den där Vivaldi, och han verkar veta om det!

  SvaraRadera
 10. Tack igen för alla era fina kommentarer, Vivaldi är mycket stolt efter allt smicker! :)

  SvaraRadera