22 april 2011

AntikParken i Ronneby

Efter ett besök på Brunnsparkens loppis i söndags såg jag och mamma en liten skylt vid vägen för AntikParken. Ingen av oss hade varit där tidigare så spända av förväntan klev vi in genom dörrarna - och hittade massor! Vi pratade med den trevlige ägaren som berättade att han nyligen fått större lokaler och nu var i full gång med att ställa iordning visningsrum efter olika tidsepoker. Jag lät kameran gå varm och här kommer en samling bilder:

 
 

AntikParken har öppet på söndagar 11-17 och på måndagar 12-17, mer info om butiken och hur ni hittar dit finns på www.antikparken.se.

8 kommentarer:

 1. Sådana här ställen är kul. Det känns som att det kan dyka upp vad som helst i någon hylla.
  En resväska med hotelletiketter minsann, fast jag såg inga svenska och skicket på etiketterna var inte direkt på topp. Kul att du ändå tänkte på mig där (för det gjorde du väl?)... :)

  SvaraRadera
 2. Åhh vilka fina saker :D

  SvaraRadera
 3. Vilket härligt ställe! Fina bilder!

  SvaraRadera
 4. Vilket ställe, när jag ser resväskorna så är jag arg på mig själv för att jag slängde flera stycken för några år sedan med roliga etiketter från världens alla hörn.

  SvaraRadera
 5. Ett hak i min smak! Mycket Kockumsgrejer därnere, va?

  SvaraRadera
 6. form55 - klart jag tänkte på dig när jag såg resväskan med hotelletiketter! :)

  Maria och Anna - ja, där fanns en massa fina roliga och oväntade saker!

  Randiga Tråden - ja, det var verkligen synd att du slängde dom! Om inte annat så är de väldigt snygga som inredningsdetaljer tycker jag.

  eli - oja, i Ronneby kryllar det av Kockums-grejer som sig bör. Framförallt kan man hitta väldigt ovanliga varianter där. Mamma köpte en söt vit Erker-skål med små blå rosor på och ägaren till AntikParken berättade att det var ganska vanligt att de anställda gjorde egna unika dekorer på skålar som de gav bort i present till nära och kära.

  SvaraRadera
 7. Konstigt, fick för mig att jag lagt in en kommentar på detta inlägget i stil med "va bra att du hittade dit, såg du det rödmålade gustavianska bordet, jättesnygga kontraster!" Men det var iof hemma hos mor o far och deras knastriga modem, så det trillade väl mellan trådarna. ;)

  SvaraRadera
 8. Åhh så härligt ställe!

  SvaraRadera