23 april 2011

Loppis på självaste påskafton

Jag har sett att många loppisar håller stängt idag men min lokala favoritloppis Skopan körde tack och lov på som vanligt! Har inte varit där på några helger och blev riktigt nöjd när jag kom dit tio minuter innan öppning och det knappt var någon kö utanför! (Som tur är så var visst inte många tokiga nog att gå på loppis på påskafton.) Skönt att slippa trängas, men trots att det var så lite folk var det såklart någon som hann före mig till traven med Lotus Gul-assietter som jag spanat in på hemsidan tidigare. Men men, jag hittade ju en del fint ändå!

Från vänster till höger: snygga vasen Pompadour av Nanny Still från Riihimäki 45kr, askfat i serien Kreta av Britt-Louise Sundell från Gustavsberg 15kr, skärbräda i glas som jag trodde var finsk men efter lite letande verkar det som att den kommer från Boda och att det är Signe Persson Melin som ligger bakom 25kr och en fin Rimini Blu-vas av Aldo Londi från Bitossi för 20kr. 


Och när jag ändå är inne på Rimini Blu kan jag passa på att visa det allra sista lilla fyndet jag hann göra i Karlskrona förra helgen. På Lilla butiken i Torsås hittade jag den här söta vasen. Inte Rimini Blu, förmodligen inte ens från Bitossi, men liknande färger och väldigt fin. Den kommer passa bra in i gänget. Som ni ser stod det 20kr på prislappen, men de hade halva priset i hela butiken när vi var där. Och den tian var vasen väl värd tycker jag.

Nu är det snart dags för påskmiddag, hoppas att ni alla har en trevlig påskafton!

5 kommentarer:

 1. Jag har också varit på loppis idag men jag hittade ingenting som jag gillade. Skall dit i morgon också.
  Bitossivasen blir väl perfekt ihop med dina krukor du hade förut!

  SvaraRadera
 2. Jag hann också med ett loppisbesök i morse, rapport kommer, en del fina fynd! Pompadouren är min favo bland dina fynd, har hittat några såna genom åren!

  SvaraRadera
 3. Du har verkligen näsa för fynd, du!

  SvaraRadera
 4. form55 och Herr Movarp - skönt att höra att det inte bara är jag som är tokig nog att gå på loppis på påskafton. ;)
  Och Herr Movarp, det är dig jag ska tacka för att jag fått upp ögonen för de snygga Pompadour-vaserna. Det var i din blogg jag läste om dessa och såg bilder och fick den där härliga känslan att "en sån vill jag ha!". :)

  Ulrika - tack för det! :)

  SvaraRadera
 5. Vilket fynd! verkligen fin! Jag älskar Bitossi och Londi.

  SvaraRadera