19 april 2011

Färgglada ljuslyktor


Nu är jag tillbaka igen efter en långhelg i Karlskrona med mamma. Vi hann med en hel del loppisar och retrobutiker så nu har jag mycket att visa er!

Och det är väl lika bra att börja från början - när jag landade vid lunch i fredags så åkte vi in till Prylboden och Kupan i Ronneby. Det jag köpte på Kupan får ni se längre fram, men på Prylboden gjorde mamma ett riktigt bra fynd! Hon hittade den här gröna Royal Krona-ljuslyktan för bara 20kr! Och som tur är för mig så ville hon inte ha den utan gav den till mig, jag har allt en väldigt snäll mamma! (Kan vara värt att lägga till att vi såg likadana lyktor tre gånger till under helgen, då med prislappar från 150kr till 250kr.)

Den snygga blå ljuslyktan från Jie fick jag också av mamma i tidig påskpresent. Älskar färgen och den organiska formen.

Imorgon bjuder jag på ett inlägg och en massa bilder från Karlskronas (enligt mig) bästa retrobutik! Trevlig kväll!

5 kommentarer:

 1. Underbart!Det är ju den gröna jag saknar nu till min lilla samling av Royal Krona. Kul och Grattis!

  SvaraRadera
 2. Tjugo kronor för Royal Kronan var vekligen ett fyndpris - de är ju så populära och alltid minst 3-4 gånger dyrare, även om man hittar dem billigt! (vilket sker alldeles för sällan)

  SvaraRadera
 3. Vilket kap, Karlskrona, där har jag bara åkt igenom, det är så vackert. Min morfar kom därifrån och hans far hade en tennfabrik där, jag har tänkt att forska någon gång. Glad påsk och massor av kramar.

  SvaraRadera
 4. Måste bara gratulera till fyndet av Royal Krona :)
  Jag hoppas jag hittar fler här i skogen , dom verkar inte riktigt fatta vad det är än !
  FÖR HÄR FYNDAR MAN DOM VERKLIGEN !
  Önskar GLAD PÅSK till alla !
  Kjell !

  SvaraRadera
 5. Maria - tack! Själv vill jag ju bara ha vita och gröna, har en av varje än så länge... Tycker att de är svåra att hitta till bra pris!

  form55 - ja, visst var det! Jag har aldrig sett någon så billigt förut. Det märks att de har blivit populära för de är svåra att hitta och när man väl gör det så är de oftast dyra.

  Randiga Tråden - där ser man, vad roligt att du har släkt därifrån! Hoppas du får möjlighet att släktforska lite och kanske åka ner och hälsa på några avlägsna släktingar där någon dag.

  Kjell - tack för det! Hoppas att du hittar många fler därute i skogen och att Maria inte har plats för alla.. ;)

  Glad Påsk till er alla!

  SvaraRadera