14 april 2011

Christinas Californiasamling

För ett tag sedan träffade jag trevliga samlaren Christina inne på Fifty Fifty och vi började prata om hennes fina California-samling. Nu har jag fått ett gäng foton på alla hennes läckra delar - så det är bara att titta och njuta!

Christina skriver att hennes samling är stor men långt ifrån komplett, hon letar hela tiden efter fler delar. Av de grå/röda delarna så är det bara den stora fruktskålen SEH som saknas.
Är det någon som har delar som Christina saknar och som ni kan tänka er att sälja eller byta så kan ni kommentera här så ser jag till att ni kommer i kontakt med varandra!

6 kommentarer:

 1. Det var en häftig samling, jag skulle skriva vilka jag gillar mest men det går inte, det är så vackert alltihopa på olika sätt.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med en så fin samling av porslinssaker. Så stilrent! Jag blir inspirerad att tänka vidare på en vas-utställning...

  SvaraRadera
 3. Det är nästan så man ångrar att man gjorde sig av med alla sina Californiadelar! Jag hade nog flera som inte finns med där, men det är för sent nu.
  Har hon ingen mugg?
  Tack för att du visar detta i din blogg!

  SvaraRadera
 4. Så snyggt! Gillar att de är färgsorterade.

  SvaraRadera
 5. Wow! Det är allt jag kan säga. Verkligen kul att se! Jag har en svart timglas vas med grön insida men jag är inte 100 på att jag vill sälja. Jag brukar använda den till blommor.

  SvaraRadera
 6. Underbar samling, så snyggt! De gul/svarta har jag aldrig set.

  SvaraRadera