15 april 2011

Fina Flykt


När jag träffade ordningsfrun i Umeå förra veckan så pratade vi bland annat om två fina Rörstrandsskålar i serien Flykt som låg ute till försäljning på Tradera. Ordningsfrun hade redan den större och satsade därför bara på den mindre (se hennes söta samling här) så då kunde jag inte låta bli att slå till på det stora fatet. Det är ju söta fåglar på! Vet inte om det är en serie jag kommer samla på, men jag är väldigt nöjd med den här snyggingen.

8 kommentarer:

 1. Den serien var en ny bekantskap! Mycket trevlig!

  SvaraRadera
 2. Grymt snyggt fat! Aldrig sett eller hört talas om.

  SvaraRadera
 3. Formen och dekoren jättefin! Jag har heller aldrig sett den tidigare.

  SvaraRadera
 4. Jag såg den på hennes blogg och hade inte heller sett den innan dess. Både formen och motivet var ju faktiskt riktigt läckert! Det är väl klart att du måste börja samla på denna serien :) Och om det visar sig att Marianne Westman har gjort dekoren så får du minst en konkurrent (P&N).

  SvaraRadera
 5. Kul att det stora fatet hamnade i så bra händer :) Jag vet att det finns en hänkelvas i serien som jag inte har. Om det finns fler delar - och i så fall vilka - är än så länge okänt...

  SvaraRadera
 6. Otroligt söt! Och den passar ju perfekt så här till påsk också :)

  SvaraRadera
 7. Riktigt fint! Jag älskar illustrationer av den typen! :)

  SvaraRadera
 8. Tack alla för era fina kommentarer! Jag hade heller inte sett den innan ordningsfrun bloggade om den, och det är jag glad att hon gjorde för den är så fin! :)

  SvaraRadera